Nedrivning
I Århus

Hjælp til nedrivning
Alle slags bygninger

Hos Lindaa Balle Maskinstation udfører vi forskellige nedrivningsopgaver af større bygninger som erhvervs- og landbrugsbygninger. I vores arbejde fokuserer vi altid på at løse opgaverne med færrest mulige gener i form af støv og støj, så omgivelserne bliver skånet. Desuden er den højeste standard af sikkerhed altid vores førsteprioritet.

Større og mindre
Nedrivnings-
opgaver

Hos Lindå Balle Maskinstation står vi klar til at lave en lang række af nedrivningsopgaver i Skødstrup og omegnen nord for Århus. Vi er et professionelt nedrivningsfirma med mange års erfaring og stort maskinkendskab, og vi kan derfor hjælpe med at rådgive dig og finde den bedste løsning til din nedrivningsopgave.

Vi laver et tilbud til dig baseret på opgaven og garanterer altid en god pris og en pålidelig service. Vi står desuden klar til at snakke med dig om specialønsker eller svare på spørgsmål om vores arbejde og metoder.

Du kan kontakte os på telefon 86 999 700 eller sende en mail til mail@lb-maskinstation.dk. Desuden kan du også bruge vores kontaktformular. Vi giver gerne en uforpligtende tilbud til den opgave, du skal have løst.

Få et tilbud til dit Nedrivnings
projekt

Nedrivning priser varierer meget fra opgave til opgave, og vi tilpasser derfor vores priser efter, hvad den pågældende opgave indebærer. Vi garanterer altid en god og fair nedrivning pris, og vi står klar til at give dig et godt tilbud på din opgave. Du er mere end velkommen til at kontakte os via mail, telefon eller vores kontaktformular, os, og så kommer vi gerne ud for at kigge på opgaven og give dig en pris.

Vores nedrivnings
ydelser

Lindå Balle laver flere forskellige nedrivningsopgaver, og du skal derfor blot kontakte os, hvis du har et nedrivningsprojekt, du gerne vil have vores hjælp til. Vi laver blandt andet:

Totalnedrivning

Lindaa Balle Maskinstation er blandt de nedrivningsfirmaer, der laver professionel totalnedrivning af større bygninger. Her sørger vi for, at alt udføres på den korrekte måde, og vi har styr på alle faserne af nedrivningsprojektet som indhentning af tilladelser, involvering af myndighederne og miljøsanering, så hele opgaven bliver løst på bedste vis og uden gener for naboerne eller miljøet.

Miljøsanering

Hos Lindaa Balle Maskinstation går vi højt op i at skåne både miljøet og vores medarbejdere så meget som overhovedet muligt. Vi stræber derfor altid efter at finde og benytte de bedste metoder til miljøsanering i vores arbejde. Det betyder, at vi anvender det bedste sikkerhedsudstyr samt den nyeste teknologi til at forbedre vores metoder.

Betonknusning

Betonknusning kan være en fordel, da det betyder, at mursten, beton og tegl kan genanvendes til belægning af parkeringspladser, stier og veje. Dette er en opgave, vi også udfører hos Lindaa Balle Maskinstation, så de nedrevne byggematerialer ikke går til spilde.

Miljøsanering

Dansk byggeri anvendte i en lang årrække fra 1960’erne til 1990’erne flere farlige kemikalier, der er vigtige at fjerne. Disse kemikalier kan medføre alvorlige sygdomme og er enormt sundhedsskadelige. Der er blandt andet tale om:

  • Bly
  • PCB
  • Klorerede paraffiner
  • Asbest

Mange af disse kemikalier er usunde at indånde eller at opholde sig i nærheden af over længere perioder. Blandt andet asbest er yderst skadeligt at indånde og skal fjernes, hvis det er blottet.

Klorerede paraffiner er desuden brugt i et utal af bygninger og er mistænkt for at være kræftfremkaldende udover at være generelt skadeligt for både miljø og sundhed. Bly kan blandt andet findes i maling, og er ufarligt indtil malingen skal fjernes. Her er det vigtigt, at det blyholdige affald bliver anbragt i speciel deponi.

Vores dygtige miljøsanitører sørger for at disse kemikalier fjernes på en sikker og grundig måde, så alle sundhedsskader undgås.

Om os
Tomt billede