Grubning og fræsning

Grubning af jord
og fræsning af have

Som en del af vores arbejde, udfører vi både grubning og fræsning ved alle lejligheder. Vi udfører grubning af jord, fræsning af have, samt andre opgaver, som kræver enten grubning eller fræsning. Hos Lindaa-Balle Maskinstation har vi mange års erfaring indenfor området, og vi har derfor de rette redskaber og kompetencer til at skabe gode resultater i arbejdet.

Vi kender til vigtigheden af et solidt og godt stykke jordarbejde. En forarbejdet jord er nemlig helt essentielt for at skabe gode resultater med det videre arbejde. Vi udfører grubning og fræsning for både virksomheder, byggefirmaer og entreprenører. Uanset opgavens omfang, kan vi finde en løsning, der passer perfekt til dig.

Grubning

Er jorden trykket godt sammen, bør der udføreres grubning. Ved grubning gives der luft til jorden, således de underliggende jordlag brydes. En grubning af jord er ofte nødvendig hvis tunge maskiner har kørt ovenpå jorden og skabt et stort pres. Dette ses især ved diverse nybyggerier, hvor jorden har været underlag for maskiner og tunge container.

Vi udfører også grubning af haver ved både privat og erhverv. Skal der plantes ny hæk eller anden beplantning i haven, kan det ofte være nødvendigt at udfører grubning til at forarbejde jorden med. Med en forarbejdet jord, får du de bedste resultater med den videre beplantning.


Fræsning

Fræsning udføres især ved tilrettelæggelsen af nye græsplæner. Jordarbejdet er nemlig helt essentielt for at sikre græssets fremtidige trivsel. Når vi laver fræsning af haver eller anden jord, sker det med professionelt fræsningsudstyr, som udvælges til den enkelte opgave. Alt efter hvad behovet samt pladsforholdende er til, benytter vi os enten af vores almindelige fræser eller en mere avanceret en af slagsen. Med fræsning er du garanteret et langt flottere og mere holdbart resultat med din videre beplantning.

Lad os hjælpe dig

Vores mangeårige erfaring indenfor entreprise arbejde gør os til eksperter på området. Vi har arbejdet med grubning og fræsning i mange år. Vi kender til de mange forskellige muligheder, der er ved jordarbejdet, og vi kan derfor rådgive og hjælpe dig til at finde den løsning, som vil være mest optimal til din opgave. Vi arbejder effektivt med professionelt udstyr, så der opnås et resultat både du og vi kan se os 100 % tilfredse med. Når det kommer til grubning og fræsning er ingen opgave hverken for stor eller lille. Uanset formål og omfang, kan vi klare opgaven for dig.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder med grubning og fræsning, kan du kontakte os her. Sammen tager vi en snak om dine behov, og finder den bedste løsning til dig.