Kloak
rens

Kloakspuling
eller slamsugning

Tilstoppede kloakker, faldstammer, toiletter eller afløb kan give irriterende lugtgener og besvær. Stopper kloakken, så er det nødvendigt at tilkalde kloakservice til at foretage kloakrens.

Vi undersøger altid, hvilken metode til kloakrensning, der er den bedste for dit kloakproblem. Vi tilbyder både:

  • Kloakspuling
  • Slamsugning
  • TV inspektion

Og opdager vi skader på kloakken, kan vi selvfølgelig også udfører kloakrenovering eller strømpeforing.

Hvornår er
kloakrensning
nødvendigt?

Kloakrensning er, som ordet lyder, en rensning af kloakrør. Kloakrens er kun nødvendigt, hvis du faktisk oplever problemer med:

  • Toilet
  • Vandlås
  • Vask
  • Indvendige afløb
  • Udvendige afløb

Der kan være mange årsager til, at en kloak stopper. Derfor er første skridt af kloakrensning altid at identificerer roden til problemet. Dernæst kan vi finde den bedste metode til at rense kloak eller afløb.

Oplever du ikke problemer, bør kloakken ikke renses.

Stoppet
toilet

Et stoppet toilet vil i mange tilfælde være et akut problem. Faktisk kan et stoppet toilet i nogle tilfælde opdages inden det er fuldstændigt tilstoppet. Hvis du kan genkende en af følgende scenarier, er dit toilet formentlig på vej til at stoppe:

  • Vandet forsvinder langsomt fra kummen, når du har skyllet ud
  • Vandet ”klukker” mærkeligt, når det løber ud

Det er især en god idé at holde øje med toilettet om morgenen. Her er man som regel flere, der skal bruge toilettet, og derfor er kloakledningen under større pres.

Vi anbefaler selvfølgelig også, at man undlader at bruge sit toilet som skraldespand og komme ting som bind, tamponer og vatpinde deri. Det er med til at tilstoppe toilettet.

stoppet afløb
i vask

Køkkenvasken er udsat for tilstopning på grund af madrester og fedt rester. Løber vandet langsomt ud i vasken i køkkenet, kan det være nødvendigt med kloakrensning. Men først kan du faktisk selv kontrollere, om det er vandlåsen, der er stoppet.

Er det ikke vandlåsen, så er det nødvendigt med kloakspuling eller slamsugning. Så står vi klar til at hjælpe dig med at rense kloakken.

Slamsugning og kloakspuling

Når vi kommer ud og renser kloakken, har vi professionelle maskiner med. Vi har en kraftig slamsuger/kloakspuler, som vi kan bruge til at løsne, hvad end der har stoppet din kloak. Kombinationen af slamsuger og spuling kan klare langt de fleste tilstoppede kloakker.

TV inspektion

TV inspektion er en metode, hvor vi fører et kamera ned i kloakrørene for at undersøge, præcis hvad det er, der stopper din kloak, og ikke mindst præcis hvor den er stoppet. Så kan vi mest effektivt rense kloakken med den bedst passende metode.

Professionel kloakrens

Lindå Balle udfører professionel og autoriseret kloakrens i Skødstrup og omegn nord for Århus. Vores store maskinkendskab og mange års erfaring gør os til den perfekte kloakmester, når du har brug for kloakrensning.
Vi udfører alt i kloakarbejde, herunder blandt andet kloakrens, separatkloakering og monterer rottespærre for både private og erhverv i lokalområdet.

Hos Lindå Balle er du sikret en pålidelig service til en fair pris. Har du specialønsker eller spørgsmål til vores arbejdsmetoder, så hører vi gerne fra dig på telefon 86 999 700 eller på mail til mail@LB-maskinstation.dk. Du er også velkommen til at kontakte os her. Skal vi udføre arbejdet for dig, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud, som vi står inde for.