Spuling
af dræn

Spuling af dræn

Hos Lindaa-Balle Maskinstation tilbyder vi at udføre forskellige opgaver vedrørende rens og vedligeholdelse af kloak. Et af disse tilbud er spuling af dræn og rør. Kloakspuling og spuling af rør og dræn kan være nødvendigt af flere årsager. For det første kan det være en god idé at bestille spuling til at forebygge eventuelle tilstoppede rør. For det andet kan spuling være en nødvendighed, i det tilfælde at kloakkens rør allerede er stoppede til og dermed ude af funktion. Har du spørgsmål til spuling af dræn og rør, kan du altid kontakte Lindaa-Balle Maskinstation og høre mere om kloakservice.

Spuling af drænrør når skaden er sket?

Er dine drænrør i kloakken stoppet helt til? Så kan du med fordel kontakte Lindaa-Balle Maskinstation. Vi tilbyder spuling af dræn og rør til en lav pris. Skulle vi være i tvivl om problemets placering eller omfang, kan vi ved hjælp af en smart TV-inspektion identificere det præcise problem. Dermed er der både tid og penge at spare, fordi opgaven så kan udføres ved brug af færrest mulige ressourcer samt på kortest mulig tid. 

Kloakservice i hele Midtjylland

Lindaa-Balle Maskinstation er beliggende ved Skødstrup nord for Aarhus. Vi beskæftiger os derfor primært med opgaver i dette område. Vi er dog altid villige til at vurdere, om vi kan hjælpe med opgaver i resten af Midtjylland – så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Hos os er kundeservice i fokus, og vi bestræber os altid på at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Har du brug for akut hjælp til spuling af dræn og rør, kan du derfor roligt kontakte os. Vi gør altid vores bedste for at løse kundernes opgaver både hurtigt og billigt. For Lindaa-Balle Maskinstation er ingen opgaver for små eller for store – vi hjælper der, hvor der er brug for det. Udover spuling af dræn og kloakker udfører vi også diverse andre former for kloakservice samt montering af rottespærre.

Kontakt Lindaa-Balle Maskinstation i dag, og hør mere

Har du spørgsmål til spuling af kloakkens dræn og rør, eller ønsker du at høre mere om en af vores andre tilbud? Så kontakt Lindaa-Balle Maskinstation allerede i dag enten over mail, telefon eller via kontaktformularen her på vores hjemmeside. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Professionel kloakrens

Lindå Balle udfører professionel og autoriseret kloakrens i Skødstrup og omegn nord for Århus. Vores store maskinkendskab og mange års erfaring gør os til den perfekte kloakmester, når du har brug for kloakrensning.
Vi udfører alt i kloakarbejde, herunder blandt andet kloakrens, separatkloakering og monterer rottespærre for både private og erhverv i lokalområdet.

Hos Lindå Balle er du sikret en pålidelig service til en fair pris. Har du specialønsker eller spørgsmål til vores arbejdsmetoder, så hører vi gerne fra dig på telefon 86 999 700 eller på mail til mail@LB-maskinstation.dk. Du er også velkommen til at kontakte os her. Skal vi udføre arbejdet for dig, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud, som vi står inde for.