Maskinstation til
Landbrug

Nye landbrugsmaskiner
Meget Kvalitet

For at kunne udføre vores landbrugsopgaver bedst muligt, er det rette materiel en nødvendighed. Vi har derfor altid de nyeste maskiner, for at være konkurrencedygtige, når det kommer til pris, effektivitet og kapacitet. Med moderne og nye maskiner er problemer som driftsstop i forbindelse med høsten eller pløjning minimal. Vi leverer gerne halm til varmeværker og køber gerne halm på marken. Vi har ligeledes en kloakspuler, som vi eksempelvis bruger til dræn på markerne for vores landbrugskunder.

Kontakt os
for yderligere informationer

Ønsker du at få hjælp til pasningen af dine hektarer, er du velkommen til at kontakte os. Med værksted og kontor i Skødstrup servicerer vi i Aarhus og omegn. Vi er en lokal virksomhed, der fokuserer på at hjælpe det lokale erhvervsliv og de private. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsmetoder kan du kontakte os på telefon 86 999 700.

Vores landbrugs
ydelser

Vi har hos Lindaa-Balle Maskinstation arbejdet med landbrug og pasning af hektarer siden vores etablering i 1962. Vi har derfor den fornødne erfaring, hvilket betyder at vi kan udfører alle former for landbrugsarbejde, som blandt andet indbefatter: