TV
inspektion

Hvis man oplever problemer med kloakken, er det en god idé at få løst dem hurtigst muligt. Typisk er der tale om regnvand, rotter eller rødder, der skaber problemer, og disse kan ofte løses i tide ved at lave en TV inspektion. Ved at holde kloakken ved lige undgår man, at den bliver for nedslidt, og man kan derfor slippe for større og dyrere reparationer. Hos Lindå Balle Maskinstation står vi klar til at hjælpe.

Hvordan virker
TV inspektion?

Når der laves en kloak TV inspektion bruges der et lille kamera, der styres af et kabel. Med dette kamera tages der billeder og film af kloaknettets rør og ledninger, så årsagen til eventuelle problemer kan identificeres. Dette kloaktv bruges altså til at finde ud af, hvor og hvad problemet er, så det kan løses.

I mange tilfælde viser TV inspektionen problemer, der kan løses med spuling, punktreparationer rodskæringer. Det betyder derfor også, at man undgår, at der bliver gravet ned til kloaknettet, hvis TV optagelserne viser, at det er unødvendigt.

Hvornår bruges
TV inspektion?

TV inspektion i kloak benyttes til en lang række af opgaver, og det kan ofte vise sig at være en stor fordel at få lavet en kloakinspektion, inden man forsøger at løse et problem. Er der for eksempel et brud i kloaksystemet, er en TV inspektion den eneste måde at finde frem til bruddet på uden at grave store dele af kloaksystemet op.

TV inspektion af kloak benyttes blandt andet til:

  • Udførelse af tilstandsrapporter over et kloaknetværk
  • Identificering af rotteskader
  • Fejlfinding og identificering af tilstopning og netværksbrud
  • Inspektion af skakter, vandboringer og procesrør
  • Lokalisering og sporing

TV inspektionen kan desuden være en stor hjælp, når det kommer til til- eller ombygninger. Her er det ofte vigtigt at have præcist kendskab til kloaksystemets ledninger i form af deres placeringer og opbygning, så byggeprojektet kan tilpasses dette.


Tilstandsrappoter

En tilstandsrapport lavet med en TV inspektion er nødvendig og nyttig i mange sammenhænge. Det kan for eksempel være i forbindelse med forsikringssager eller ejendomshandel.

Når det kommer til forsikringssager, bruges rapporten som en dokumentation, der kan medvirke, at de udgifter, der følger med udbedringen af skaderne, bliver dækket af forsikringen.

Ved ejendomshandel er TV inspektionen med til at give et fyldestgørende billede af kvaliteten og tilstanden af kloakledningerne på ejendommen. Dette er ofte nødvendigt for boligejeren at have kendskab til i forbindelse med handel.

Forstoppelse
i kloakken

Identificering af forstoppelse og svigt i kloakken er nogle af de ting, TV inspektionen oftest anvendes til. Det kan være i form af tæringer, sætninger, indgroede rødder og rotter. Her kan problemerne ofte løses med brug af spuling eller rodskæring, og ved at have lavet en TV inspektion undgår man, at udbedringen af problemerne bliver til et dyrt og omstændigt projekt, hvis det ikke er nødvendigt.

TV inspektion nær Århus

Når det kommer til TV inspektion af kloak i Skødstrup og omegnen nord for Århus står vi klar til at hjælpe hos Lindaa Balle Maskinstation. Med mange års erfaring og en dybdegående viden om kloakinspektion kan vi både rådgive og udføre professionelt kloak arbejde. Udover TV inspektion løser vi en lang række af opgaver inden for kloakservice for både private og erhvervskunder i det lokale område.

Professionel
tv inspektion

Hos Lindaa Balle Maskinstation får du gode kloak TV inspektion priser og en pålidelig service. Vi står klar til at svare på spørgsmål om vores arbejdsmetoder og snakke med dig om specialønsker.

Du kan kontakte os på telefon 86 999 700 eller sende en mail til mail@lb-maskinstation.dk. Desuden kan du også bruge vores kontaktformular. Vi giver gerne en uforpligtende tilbud til den opgave, du skal have løst.