rotte
spærre

Efteråret er højtid for rotter i boligen – men der er risiko for besøg fra de ubudne gæster hele året, og er de først flyttet ind, så er de næsten umulige at komme af med igen. Heldigvis kan vi hjælpe dig med at minimere risikoen og gøre det sværere for rotterne at trænge ind i dit hjem. Vi tilbyder både rottesikring af din bolig med installation af en rottespærre i kloakken, så kloakken er sikret.

Hvad er en
rottespærre?

Det er ikke kun udefra rotterne kan trænge ind. Faktisk kommer størstedelen af de rotter, der trænger ind i ejendomme fra kloakkerne, og derfor er det også en af de mest effektive form for sikring, du kan investere i.

Hos Lindaa-Balle bruger vi en rottespærre, der fungerer som en dør, der kun kan åbnes en vej. Det betyder, at vandet fra afløbene kan trænge ud, når der er tryk nok på, men rotterne kan ikke komme ind. Det fungerer således:

  • Døren kan kun åbnes udad, hvilket holder rotterne på ydersiden
  • Døren kan kun åbnes, når der er tilstrækkeligt tryk på vandet
  • Vandtrykket er for højt, når døren er åben til at rotterne kan trænge ind
  • Døren lukker øjeblikkeligt, når vandtrykket falder igen
 

Rotterne kan altså ikke slippe igennem den lukkede dør og ikke komme hen til den, når vandet strømmer ud, og de bliver i kloakken frem for at trænge ind i dit hjem.

Er en rottespærre
en løsning for dig?

I grunden er en rottespærre en løsning for alle, men der er visse tilfælde, hvor det kun kan gå for langsomt med at få den installeret. Især situationer skal du være opmærksom på:

  • Har du allerede haft rotter?
  • Har du set rotter udenfor?
  • Har naboen rotter?

Rotterne vender tilbage

Måske har du allerede oplevet at have besøg af rotterne. Er det tilfældet, så er der stor risiko for, at de vender tilbage, hvis ikke du gør noget ved adgangen.

Rotterne udenfor

Måske har du observeret rotter på ejendommens udearealer. Har du det, er der stor sandsynlighed for, at de også er i kloakkerne, og en rottespærre kan holde dem der.

Naboen har rotter

Har naboen rotter, så kan du være sikker på, at de også færdes under din ejendom. Derfor er det en god ide at komme dem i forkøbet og spærre adgangen fra kloakken.

Rottesikring og
installering af rottespærre

Hos Lindaa-Balle Maskinstation har vi mere end 50 års erfaring indenfor landbrug, entreprise og kloakering. For dig betyder det, at du kan være sikker på, at vi altid udfører vores arbejde med største grundighed og effektivitet.

På grund af vores mange års erfaring, kan vi løse rigtig mange opgaver for private personer, vi har også mange større opgaver indenfor kloakering. Vi har for eksempel udført opgaver for:

  • Danske Kommuner
  • De offentlige Myndigheder
 

Skal vi også sørge for at du forbliver rottefri hele året, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi giver altid en fair pris på opgaven. Har du spørgsmål eller ønsker til en opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 999 700 eller mail mail@LB-maskinstation.dk