Højtryks
rensning

Oplever du problemer med toilet, vandlås, vask eller indvendige og udvendige afløb, er der formentlig brug for en kloakrensning. Hos Lindaa Balle Maskinstation tilbyder vi at komme ud og finde roden til problemet og behandle det, så du får en langtidsholdbar løsning. Måske kan vi nøjes med at rense kloakken med en omgang højtryksrensning, men for at være sikker på, at rensningen holder, lokaliserer vi først årsagen til de gener, det giver. Derefter bruger vi den metode, som giver det bedste resultat. Højtryksrensningen bruger vi, når der er tale om en tilstopning eller indsnævring af blandt andet kloakledninger. Det betyder også, at vi kan bruge højtryksrensning som middel, hvis kloakken endnu ikke er helt tilstoppet. Rensningen kan altså også være for at vedligeholde kloakken eller forebygge tilstoppede rør.

kloakrensning

Nogle kloakproblemer er mere akutte end andre. Rensning af kloak med højtryksrenser kan være den hurtigste og bedste løsning. Det er en simpel måde at lave en rør- og kloakrensning, så den indsnævring, der formentlig var årsag til problemerne, fjernes. Det er dog vigtigt at understrege, at rensning af kloak med højtryksrenser ikke altid er den rigtige løsning. Når du kontakter os, vil vi spørge til, hvilke problemer du oplever, og hvor i hjemmet du oplever dem. Det giver os en ide om, hvor problemet kan ligge, inden vi kommer ud. Vi handler dog ikke ud fra antagelsen, men undersøger altid grundigt, når vi kommer ud til dig. De fleste kender generne ved en tilstoppet kloak. Hos Lindaa Balle er vi specialister i at løse dine kloakproblemer i en fart.

Højtryksspuling

Højtryksrensning dækker mere eller mindre over en højtryksspuling af kloak. Det høje tryk frigør den tilstopning, der har samlet sig i kloakken. Det er vanskeligt at undgå, at kloakken bliver indsnævret over tid. De problemer som tilstopning eller indsnævring vil medføre, kan vi formentlig hurtigt løse med en højtryksspuling af kloakken.

Hvis højtryksspulingen af kloak ikke er nok til, at den igen kan være velfungerende, kan vi lave en rodskæring, hvor vi skærer tilstopningen væk.

Uanset hvilke gener du oplever, er vi specialister i kloakarbejde. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så kommer vi forbi og laver kloakservice. Hos Lindaa Balle tilbyder vi billige og hurtige løsninger, så når du akut har brug for hjælp, er vi klar med vores ekspertise og erfaring til en rimelig pris. Vores service og erfaring indenfor kloakrensning er bred, og vi er her for at løse dine problemer med din kloak.