Kloak
service

Lindaa-Balle

Problemer med kloakken skal helst løses hurtigst muligt, og det er desuden vigtigt at holde kloakken ved lige, så man undgår tilstopning, grimme lugte, kloakvand i kælderen og mange andre ubehagelige gener. Her er det nødvendigt med kloakservice, og det kan vi hos Lindaa Balle Maskinstation hjælpe med.

Højtryks
spuling

Hos Lindaa Balle Maskinstation laver vi højtryksrensning af blandt andet kloakledninger. Dette er en effektiv rensemetode, og vi kan klare mange forskellige opgaver med vores maskiner og teknikker. Med højtryksspuling kan man i rigtig mange tilfælde spule årsagen til en forstoppelse væk, så afløb og ledninger igen virker som de skal.

I nogle tilfælde er højtryksspuling ikke tilstrækkeligt, og det kan blandt andet ske, når rødder fra planter er vokset ind i rørene og ledningerne. Her kan vi løse opgaven ved at lave rodskæring, så forstoppelsen bliver fjernet.

Kloakservice i
Aarhus nord

Lindaa Balle Maskinstation tilbyder professionel og autoriseret kloakservice både i Skødstrup og omegnen nord for Århus. Vores manges års erfaring som kloakfirma kombineret med stort kendskab til de rette maskiner og procedurer betyder, at vi er det helt rette valg, når du har brug for at få udført kloak arbejde. Vi kan løse en bred vifte af opgaver inden for kloakservice, som blandt andet spuling, tømning, rensning, og vi udfører både opgaver for erhvervs- og privatkunder i det lokale område.

Ved Lindaa Balle Maskinstation går vi højt op i at yde den bedste service til en god pris. Hvis du skulle have nogle ønsker eller spørgsmål til vores arbejde, og vil vide, om vi kan hjælpe dig med de opgaver, du skal have lavet.

Du kan kontakte os på telefon 86 999 700 eller sende en mail til mail@lb-maskinstation.dk. Desuden kan du også bruge vores kontaktformular. Vi giver gerne en uforpligtende tilbud til den opgave, du skal have løst.

 

Vores kloakarbejde

Spuling af rør og dræn

Der er flere tegn på, at kloakken kunne være forstoppet. Hvis du oplever, at vandet løber langsomt ud af dit afløb, eller at der kommer en dårlig lugt fra kloakken, så kan spuling være løsningen. Med vores kloakservice finder vi hos Lindaa Balle Maskinstation frem til, hvad problemet er, og spuling af rør og dræn, så det bliver løst, og så vandet igen kan løbe uden problemer.

God service og gode priser på kloakservice

Hos Lindaa Balle Maskinstation får du nogle af de bedste kloakservice priser i området, og vi går meget ind for at levere den bedste service. Vi har masser af erfaring og står klar til at hjælpe og rådgive dig med den opgave eller det problem, du har, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at finde kloak pris pr. meter, rådgive om kloakering i det åbne land og give tilbud på billig kloakservice i Aarhus.

Garanti for sikker kloakering!

Det er vigtigt at arbejdet med kloakanlæg udføres grundigt og professionelt. Her kan vi beregne, projektere og udarbejde en ajourført tegning over kloaksystemet, hvilket er en fordel ved senere opgravninger på stedet.

Tømning af tanke og bassiner

Mange af disse tanke, brønde og bassiner renser vi desuden også, så de er så gode som nye og klar til at blive brugt igen.