Bortskaffelse af jord

Bortkørsel af
jord

Hos Lindaa-Balle Maskinstation kan vi hjælpe dig med bortkørsel af jord. Vores arbejde dækker over en bred vifte af arbejdsopgaver, ved både større og mindre projekter. Ingen opgave er for stor – og ingen er for lille. Vi bortskaffer din overskudsjord nemt, hurtigt og sikkert. Vi har mange års erfaring indenfor bortkørsel af jord, og med de rette maskiner til både bortskaffelse og gravearbejde står vi altid klar til at hjælpe. Vi kender til alle reglementer indenfor bortkørsel af jord, og sørger for at din jord bortskaffes de rigtige steder, uanset hvad den må indeholde.

Ved byggeprojekter kan det ikke undgås at der vil være en masse overskudsjord, som skal fjernes og graves ud. Ofte vil mængden af jord være så stor at det kan være en svær opgave at klare selv, og det er her vi kommer ind i billedet. Uanset mængden sørger vi for bortkørsel af din jord, så du kan komme videre med projektet. Vi laver bortkørsel af jord i Aarhus Nord hvad end det er os, som har stået for det gravearbejde, der medfører overskudsjord, eller du selv har været i gang og blot mangler hjælp til afskaffelsen. Hos Lindaa-Balle Maskinstation hjælper vi med det hele.

Få professionel
hjælp til bortkørsel af jord

Som professionelt entreprenørfirma har vi de redskaber der skal til, for nemt og sikkert at kunne udføre bortkørsel af jord. Vi bortkører jorden i containere eller på vores lastbiler, alt efter hvor stor en mængde der er tale om. Jord har massefylde på 1,5 ton pr. kubikmeter. Benytter vi en container til bortkørsel af jorden, må den maksimalt veje 15 tons, for at lastbilen vil kunne trække den op på ladet.

Er mængden af jord mere end dette benytter vi derfor i stedet en lastbil med grab, eller læsser det direkte i vogn. Ved mindre mængder er det muligt selv at fylde containeren og få os til at hente den hvis det ønskes. Ved større mængder klare vi altid opgaven for dig, så du slipper for alt bøvlet.

Kontakt os og få en
pris på bortkørsel af jord

Skal du have bortkørt jord eller er du interesseret i at høre mere om vores arbejder og priser herpå, er du velkommen til at kontakte os, så tager vi sammen en snak om din opgave. Uanset omfanget af opgaven kan vi hos Lindaa-Balle give en konkurrencedygtig pris på bortskaffelse af jord til dig.

Mangler du hjælp til yderligere opgaver indenfor entreprise udfører vi også udgravninger, levere sand, ral, grus mm. og meget mere.